ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ Ν΄ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ: Ηττημένοι και νικητές από τη Ν.Δ. Πρέβεζας “ενωτικά» υποδέχθηκαν το εκλογικό αποτέλεσμα ΠΡΕΒΕΖΑ

drakosdrakos2

kyriakis1kyriakis2

Με μηνύματα ενότητας υποδέχθηκαν στο Νομό Πρέβεζας το εκλογικό αποτέλεσμα και οι πλέον φανατικοί και των δύο υποψηφίων αρχηγών της Ν.Δ.
Από την μία πλευρά, των ηττημένων, ο εκφραστής του Καραμανλικού μπλοκ και προσωπικός φίλος του πρώην Υπουργού και πρώην Βουλευτή Ευρυπίδη Στυλιανίδη, Αναστάσιος Δράκος ανέβασε στο facebook του μήνυμα όπου μεταξύ άλλων αναφέρει πως “είναι από τους χαμένους των εκλογών αλλά εύχεται την αυριανή μέρα να είναι όλοι κερδισμένοι» .
Από την άλλη πλευρά, μεγαλόψυχος εμφανίστηκε ο εκ Πάργας Σπύρος Κυριάκης, σταθερός υποστηρικτής του Μητσοτακικού μπλοκ, ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε πως “όλοι τους είναι απλά ΝΔ και όλοι μαζί θα δώσουνε τον κοινό αγώνα έναντι στον λαϊκισμό» .
Άλλα λόγια ν΄αγαπιόμαστε δηλαδή.

Υ.Γ. Αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο ο Αναστάσιος Δράκος, όσο και ο Σπύρος Κυριάκης δεν έχουν κανένα θεσμικό ρόλο στα τοπικά όργανα της Ν.Δ. αλλά προφανώς αισθάνθηκαν την υποχρέωση ως τοπικά στελέχη να υπερασπιστούν δημόσια τις απόψεις τους, την ίδια στιγμή που άλλοι κρύφτηκαν.
Μόνο που για όσους θυμούνται τα αρχαία ελληνικά ισχύει το “ουαί τοις ηττημένοις» .

Πηγη: epirus24.gr