ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ: Ο δολοφόνος της Λυγιάς είχε λίστα υποψηφίων θυμάτων ΠΡΕΒΕΖΑ

Το πτώμα του δολοφονημένου είχε 13 μαχαιριές και τον έβαλαν στο ψυγείο με το μπουφάν θεωρώντας ότι έπαθε γαστρορραγία.

matomena

Σε προηγούμενη ανάρτηση γράψαμε για το έγκλημα της Λυγιάς όπου 56χρονος δολοφόνησε 79χρονο συμπατριώτη του το απόγευμα των Χριστουγέννων.
Μια ανατριχιαστική λεπτομέρεια θα αποκαλύψουμε όμως που δείχνει την ανευθυνότητα του συστήματος Υγείας και την ανυπαρξία σεβασμού της ανθρώπινης ζωής.
Ο 79χρονος βρέθηκε νεκρός στο δρόμο και ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στο νοσοκομείο Πρέβεζας. Εκεί διαπιστώθηκε ότι ήταν νεκρός και η γνωμάτευση έλεγε ότι απεβίωσε από… διάτρηση στομάχου.
Τον έβαλαν λοιπόν στο ψυγείο του νεκροτομείου αφού ήταν ηλικιωμένος και αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα υγείας, θεωρώντας ότι είχε πεθάνει από φυσιολογικά αίτια.
Η ανεύρεση του πτώματος όμως συζητήθηκε στη Λυγιά Πρέβεζας και ένας συγχωριανός θυμήθηκε ότι είδε τον δράστη του εγκλήματος να πλένει τα χέρια του που ήταν ματωμένα σε ταβέρνα της περιοχής.
Επειδή ο δράστης είχε ύποπτο ιστορικό και περίεργη συμπεριφορά τις τελευταίες μέρες, υποψιάστηκε και μετέφερε την πληροφορία στην Αστυνομία.
Το επόμενο πρωί, αστυνομικοί με επικεφαλής υψηλόβαθμο αξιωματικό επισκέφτηκαν το νοσοκομείο και εκεί χωρίς την βοήθεια γιατρών διαπιστώθηκε ότι ο νεκρός είχε υποστεί 13 μαχαιριές από το πτυσσόμενο στιλέτο, όπως διαπιστώθηκε αργότερα, του δράστη.
Η πιο συγκλονιστική λεπτομέρεια είναι ότι όπως προέκυψε από την προανάκριση, ο «σαλεμένος» δράστης που είχε δαιμονοποιήσει στο φευγάτο μυαλό του διάφορα πράγματα, είχε λίστα με υποψήφια θύματα που είχε στοχοποιήσει, τα οποία θεωρούσε δαίμονες.
Το μήνυμα όμως που ανέβασε στο facebook πως «η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται πάντα κρύο» προβληματίζει τις Αρχές που θα πρέπει υποχρεωτικά να ζητήσουν τη γνώμη Ψυχιάτρων για να καταλήξουν σε ασφαλή συμπεράσματα.
Το συμβάν αυτό ανεξάρτητα από την κατάληξή του έχει ταράξει την τοπική κοινωνία, καθώς έδειξε πόσο επικίνδυνοι μπορούν να είναι άνθρωποι που κυκλοφορούν ανάμεσά μας ή και δίπλα μας.

 

Πηγη: epirus24.gr