Η ΕΡΑ Τρίπολης αύριο 10-11 ζωντανή σύνδεση με Άργος

Η ΕΡΑ Τρίπολης αύριο 10-11 ζωντανή σύνδεση με  Άργος

Η ΕΡΑ Τρίπολης είναι παντού. Κάθε Παρασκευή 10–11, το πρωί, βγαίνουμε από τους ραδιοθαλάμους και εκπέμπουμε από διαφορετικές πόλεις, κάνοντας τις καλοκαιρινές μας..αποδράσεις. Αύριο, Παρασκευή 12 Ιουλίου, θα είμαστε στο Άργος, την αρχαιότερη συνεχώς κατοικούμενη πόλη της Ευρώπης, το μεγάλο αστικό κέντρο της Αργολίδας. ΣΕ ζωντανή σύνδεση θα φιλοξενήσουμε στην ραδιο-παρέα εκπρόσωπο του δήμου Άργους-Μυκηνών

www.ert.gr


Η ΕΡΑ Τρίπολης αύριο 10-11 ζωντανή σύνδεση με  Άργος

Η ΕΡΑ Τρίπολης είναι παντού.

Κάθε Παρασκευή 10–11, το πρωί, βγαίνουμε από τους ραδιοθαλάμους και εκπέμπουμε από διαφορετικές πόλεις, κάνοντας τις καλοκαιρινές μας..αποδράσεις.

Αύριο, Παρασκευή 12 Ιουλίου, θα είμαστε στο Άργος, την αρχαιότερη συνεχώς κατοικούμενη πόλη της Ευρώπης, το μεγάλο αστικό κέντρο της Αργολίδας.

ΣΕ ζωντανή σύνδεση θα φιλοξενήσουμε στην ραδιο-παρέα εκπρόσωπο του δήμου Άργους-Μυκηνών , τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων της περιοχής Πέτρο Κουτσόπουλο, και εκπρόσωπο του Εμπορικού κόσμου.

Μαζί μας θα είναι επίσης ο Πέτρος Διολίτσης, πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ για να μιλήσουμε για το σπουδαίο φεστιβάλ του Άργους ( και όχι μόνο..) αλλά και ο Βαγγέλης Τζαβέλλας ,πρόεδρος στο Νομικό Πρόσωπο Αθλητισμού.

Συντονιστείτε στους 101,5 FM. 1305 AM και ERT.GR( επιλογή ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ και μετά ΤΡΙΠΟΛΗ)
email :Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΤΗΛΕΦΩΝΑ 2710-224857, 222536

www.ert.gr


Read full article on ΕΡΤ - Ιωάννινα