Μεγάλη δωρεάν προβολή της Πρέβεζας από τις εκδηλώσεις του Santa Run ΠΡΕΒΕΖΑ

san5

Μια ευχάριστη εικόνα της Πρέβεζας μεταφέρθηκε στο Πανελλήνιο μέσω τηλεοπτικών σταθμών αλλά και μέσων κοινωνικής δικτύωσης με αφορμή τις εκδηλώσεις του Santa Run που πραγματοποιήθηκαν σήμερα το μεσημέρι στο κέντρο της πόλης.
Με θετικά σχόλια εκφράστηκαν για την ξεχωριστή αυτή εκδήλωση που είχε διάφορα δρώμενα τα κεντρικά ΜΜΕ.
Αντιπροσωπευτικές εικόνες μετέδωσαν και όλα τα τοπικά site (pamepreveza, atpreveza, prevezatoday, prevezainfo, mypreveza) και φυσικά το που στήριζε εξαρχής την διοργάνωση.
Επίσης επικοινωνιακά στήριξαν τη διοργάνωση τις προηγούμενες μέρες το Padio Preveza, το Δημοτικό ραδιόφωνο, το Radio Deejay και το radio Alfa καθώς και άλλα περιφερειακά μέσα της Ηπείρου αλλά και το My Lefkada καθώς και το Xiromeronews.
Η εκδήλωση αυτή ήταν μια απόδειξη ότι τα τοπικά και περιφερειακά μέσα ενημέρωσης στηρίζουν προσπάθειες τόνωσης της τοπικής αγοράς, προβολής της περιοχής μας αλλά και της καλής διάθεσης ντόπιων και επισκεπτών.
Αξιοσημείωτο είναι ότι η παραπάνω εκδήλωση όπως και αυτή της «Λευκής Νύχτας»  δεν κόστισε ούτε ένα ευρώ στους δημότες της Πρέβεζας, ούτε στον Δήμο, ούτε στην Περιφέρεια και έγινε μόνο με στήριξη της ιδιωτικής πρωτοβουλίας στα πλαίσια της αυτοοργάνωσης.

santafamily

bellasantar2
san9

 

 

Πηγη: epirus24.gr