Σε παραγωγικές μονάδες η Αλέκα Παπαρήγα

kke papariga

Περιοδεία στην πτηνοτροφική επιχείρηση "ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ" και στο εργοστάσιο εμφιάλωσης νερού "ΖΑΓΟΡΙ", πραγματοποίησε κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής την Αλέκα Παπαρήγα, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του Κόμματος, η οποία συνομίλησε με τους εργαζόμενους.

Η Αλέκα Παπαρήγα κάλεσε τους εργαζόμενους σε αυτές τις εκλογές να αξιοποιήσουν την πείρα τους και να δυναμώσουν το ΚΚΕ, για να ενισχυθεί η δική τους δύναμη. Τόνισε ότι το ΚΚΕ παλεύει αταλάντευτα στο πλευρό τους για αξιοπρεπείς μισθούς, για εργασιακά δικαιώματα, για συνθήκες προστασίας της υγείας και ασφάλειας στους χώρους εργασίας.

Η Αλέκα Παπαρήγα στάθηκε επίσης στον άλλο δρόμο ανάπτυξης που προτείνει το ΚΚΕ, με το λαό να έχει στα χέρια του τα κλειδιά της οικονομίας και την πραγματική εξουσία. Τόνισε ότι το ΚΚΕ δεν έχει θέση να κλείσει καμία επιχείρηση και να χάσουν οι εργαζόμενοι τη δουλειά τους. Θέτει στόχο όμως να γίνει ο λαός πραγματικός νοικοκύρης στον τόπο του.

Η Αλέκα Παπαρήγα μίλησε στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση του κόμματος στα Γιάννινα, ζητώντας την ενίσχυση και τη στήριξη στις εκλογές της Κυριακής.

Πηγη: epirus24.gr