ΤΥΧΑΙΟ; Δημοφιλέστερο θέμα το «ΤΣΕΡΚΙ» στο ΠΡΕΒΕΖΑ

dimofili

Δίνουμε στη δημοσιότητα την χθεσινή αναγνωσιμότητα με νούμερα του , όπου δημοφιλέστερο θέμα κι χθες παρέμεινε το θέμα που αναδείξαμε για τους συχνούς ελέγχους που κάνει η Αστυνομία κατόπιν τηλεφωνικών κλήσεων, στο γνωστό πλέον καφενείο «ΤΣΕΡΚΙ» .
Η συμπάθεια του Πρεβεζάνικου κοινού και κυρίως της νεολαίας στο κατάστημα αυτό που έχει, κυνηγηθεί όσο κανένα άλλο στην Πρέβεζα, άναψε φωτιές στο διαδίκτυο και τα μηνύματα στήριξης ήταν χιλιάδες.
Εκατοντάδες είναι επίσης οι έλεγχοι που διενήργησε χωρίς αποτέλεσμα η Αστυνομία της Πρέβεζα, καθώς δεν διαπιστώθηκε ηχορύπανση, παρά τις συνεχείς και ακατάπαυστες, επώνυμες τηλεφωνικές κλήσεις που γίνονται από γείτονα. Πιο κάτω μάλιστα δημοσιεύουμε και πίνακα με τα αποτελέσματα των επισκέψεων και ελέγχων της Αστυνομίας που δείχνουν ότι δεν διαπιστώθηκε παράβαση.
Το θέμα που αναδείξαμε άναψε φωτιές στο facebook με τους αναγνώστες μας να ζητάνε από                  την Αστυνομία να ενεργοποιηθεί ο νόμος για την άσκοπη, καθημερινή κινητοποίησή της.
Το ευχάριστο είναι ότι προέκυψε δικαστική απόφαση που διέταξε να μην κλείσει το «ΤΣΕΡΚΙ» μέσα στις γιορτές, κάτι που όμως θα ανατρέπονταν αν διαπιστώνονταν παράβαση. Γι΄αυτό και οι κλήσεις εντάθηκαν, αλλά παραβάσεις δεν διαπιστώθηκαν.
Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που ασχοληθήκαμε επανειλημμένα με το θέμα, αφού όπως φαίνεται από την αναγνωσιμότητα του θέματος, συζητείται και ενδιαφέρει τους Πρεβεζάνους που στηρίζουν και με την παρουσία τους εκεί, τον αγώνα ενός νέου παιδιού, που με την ολοήμερη εργασία του και με τη δημιουργία ενός πανέμορφου καταστήματος, προσπαθεί να βγάλει το ψωμί του.
Την ίδια στιγμή άλλοι απομυζούν το κράτος, απαλλασσόμενοι από εισφορές και φόρους, εκμεταλλευόμενοι τις τρύπες του συστήματος.
Ας ελπίσουμε ότι τις επόμενες μέρες το πνεύμα του Σκρουτζ, του γνωστού παραμυθιού του Καρόλου Ντίκενς θα φέρει γαλήνη, αγάπη και ομόνοια στην ταλαιπωρημένη οδό Ταρανδελλίων.
Επιτέλους και αυτή η ιστορία πρέπει να έχει ένα happy end όπως το παραμύθι.

skroutz
tserki (3)

 

Πηγη: epirus24.gr